•   Adama Asnyka 6, Warszawa
      info@ristorantealcapone.pl
      22 658 06 21
       


Al Capone Ristorante

W Warszawie w AlCapone można skosztować tradycyjnych potraw, które reprezentują autentyczną kuchnię włoską gdzie Mistrz Pizzy Włoskiej, Szef Kuchni Marco, z doświadczeniem i profesjonalizmem prowadzi swoich klientów w podróż po autentycznych smakach swojego kraju. Menu w restauracji Al Capone jest starannie i kompetentnie opracowane i pozwala klientom wybierać spośród najsmaczniejszych przepisów, które warto spróbować i pokochać. Jedzenie w Al Capone oznacza w rzeczywistości odkrywanie prawdziwych i naturalnych składników, które są wybierane i importowane bezpośrednio z Włoch. Marco bardzo chce zagwarantować autentyczność produktu Made in Italy, który, jak twierdzi na podstawie swoich doświadczeń za granicą, musi być chroniony. Nie podziela on wyborów tych, którzy podają się za "Włochów", co nie ma nic wspólnego z "tradycją" przekazywaną z taką miłością i pasją z pokolenia na pokolenie. Al Capone powstało sześć lat temu. Na początku była to zwykła kawiarnia. W 2014 roku Marco został Mistrzem Pizzy we Włoszech i dzięki temu osiągnięciu poczuł się zmotywowany i zachęcony do otwarcia własnej restauracji. Poprzez swoją restaurację rozpowszechnia prawdziwe i autentyczne włoskie potrawy, które szanują prawdziwe tradycje. Marco importuję tylko włoskie produkty bezpośrednio z Włoch. Składniki jego potraw są naturalne i bez konserwantów. Przygotowując swoje potrawy szanuje tradycje przekazywane z pokolenia na pokolenie.

JAK DO NAS TRAFIĆ ?

ZDJĘCIA

Regulamin | Bezpieczeństwo | Polecane restauracje | Wydarzenia | Jak to działa? | Media o nas | O nas | Blog | Współpraca | Kontakt
.


ZAMKNIJ X